Pogrejte si dušo in telo

Naš konopljin čaj iz zelišč vam bo poskrbel za prijetno počutje in sproščenost. Konopljin čaj iz zelišč dobro vpliva na imunski sistem, krepi ožilje in srce, pomaga tudi pri prebavi. Koristen je tudi pri uravnavanju holesterola in sladkorja v krvi. Je antioksidant, zato se uspešno spopada s strupi v telesu. Nič ni boljšega kot skodelica čaja v toplem objemu udobnega fotelja.

Čaj ne vsebuje nobenih psihoaktivnih snovi, zato poleg sproščenosti ne boste čutili ničesar. No, pogasili boste žejo, seveda.

Čaj izdelujemo iz vrhunske slovenske konoplje, saj le skrbno vzgojena in pobrana konoplja zagotavlja najvišjo možno kakovost ekstrakta. O kakovosti naših izdelkov priča tudi dejstvo, da naša proizvodnja ustreza strogim HACCP določilom.

Nasvet za pripravo

Eno čajno žličko čaja prelijte z 2-3 dl vroče vode, počakajte 3-5 minut, nato precedite in po potrebi sladkajte. Poleti je lahko primeren za ledeni čaj. Za boljše izločanje aktivnih sestavin konoplje lahko namesto vode uporabite mleko. Tako bo čaj še učinkovitejši, saj bo bolj izločil zdravilne kanabinoide, ki se bolje topijo v maščobi. Čaj, skuhan z mlekom, bo prijetnega kremastega okusa.

Prikaz rezultata