Enostavne za uživanje

Konopljine kapljice so  enostavne za uživanje in lahko močno izboljšajo počutje ali omilijo različne zdravstvene težave. Če imate težave z nervozo, nespečnostjo, s poslovnim stresom ali vas pesti multipla skleroza, epilepsija, Alzheimerjeva ali Parkinsonova bolezen, bi vam konopljine kapljice utegnile pomagati. Uspešne so tudi pri zniževanju krvnega tlaka, sladkorja v krvi, izboljšujejo delovanje prostate (znižujejo PSA markerje), lajšajo bolečine v sklepih in mišicah, blažijo menstrualne težave in so se mnogokrat dokazale kot naravni antidepresiv. Uživanje nima nikakršnih stranskih učinkov.

Konopljine kapljice se priporočajo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Konopljine kapljice so prehransko dopolnilo in niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Pridelava konoplje je ključnega pomena

Biološko pridelana slovenska konoplja Canadoc je brez primesi nečistoč in plevela, brez uporabe pesticidov in herbicidov. Pobrana in sušena je ročno v času polne zrelosti rastline. Strojno pobiranje lahko uniči kristale na rastlini, kar vpliva na kakovost izvlečka. Več o slovenski konoplji in njeni pridelavi.

Ponosni smo, da naši izdelki iz slovenske konoplje ustrezajo strogim HACCP določilom.

Konoplja vsebuje 144 različnih kanabinoidov in okoli 1.066 aktivnih sestavin, ki vplivajo na vaše telo. Uživanje polnega spektra rastline učinkuje bistveno bolj celovito kot uživanje samo ene komponente (npr. sintetičnega CBD)

Prikaz vseh 2 rezultatov