Biozoya kolagen – za močne vezi in sklepe in za lepe lase, kožo ter nohte

Biozoya koalgen je prehransko dopolnilo z mešanico hidroliziranega kolagena in vitaminov. Odmerek, ki ga je priporočljivo zaužiti vsak dan,  vsebuje izredno visoko vsebnost kolagena in vam bo pomagal upočasniti proces staranja in ohraniti mladostno vitalnost, stanje kolagena pa boste imeli na nivoju osebe v dvajsetih letih. Izboljša tudi kakovost kože, nohtov, las, hrustanca in zdravja zob.

 

Kolagen, kaj je to?

Kolagen je primarna beljakovina vezivnega tkiva pri živalih (in pri sesalcih). Ta predstavlja 25 % vse beljakovinske mase in je tudi najbolj zastopana beljakovina.

 

Kolagen Biozoya za močne vezi in sklepe

Pomanjkanje kolagena najprej opazimo na laseh, koži in nohtih, ko izgubijo sijaj, čvrstost in lepoto. Če so vaši sklepi pogosto boleči, lahko to kaže na pomanjkanje kolagena v vezivnem tkivu. Delno lahko pomanjkanje kolagena nadomestimo s hrano, vendar so količine kolagena, ki jih telo uspe absorbirati iz običajne prehrane ljudi, zelo majhne.

S starostjo in fizičnim naporom lahko pride do poškodb sklepov. Z uživanjem kakovostnih mešanic kolagena lahko preprečimo in poškodbe deloma pozdravimo ali vsaj blažimo, saj kolagen zaščiti in pomaga pri regeneraciji hrustanca in drugega vezivnega tkiva v sklepih.

Za optimalno učinkovanje in absorpcijo je potrebno ob zaužitju vnesti zadostno količino naravnega vitamina C. Sintetičen vitamin C ne bo imel enakega učinka, zato ima Biozoya kolagen dodan 100 % naravni, sadni izvleček C vitamina.

 

Zakaj jemati kolagen Biozoya Extra za lepe lase, kožo in nohte?

  • Vsebuje hidroliriziran kolagen in njegove čiste peptide, ki jih telo razgradi na manjše beljakovine in jih zaradi tegalažje absorbira.
  • Izboljša videz kože, las in nohtov.
  • Vsebuje 100% naravne vitamine in hranila iz pomaranč, jabolk, mandarin, pasijonke, banane, marelice, guave, papije, limete, manga, ananasa in grozdja.
  • Kremen bo podpiral zdravo prebavo in izboljšal strukturo nohtov.

 

Zakaj jemati kolagen Biozoya za močne vezi in sklepe?

  • Blaži boleče in vnete sklepe, artritis, revmo, in druga tovrstna obolenja.
  • Pomaga pri krepitvi sklepov, hrustanca in vezi.
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.