(1 mnenje stranke)

Konopljine kapljice, 300 mg

27.00

Konopljine kapljice  vsebujejo pridelano slovensko konopljo brez primesi, nečistoč in plevela ter brez uporabe pesticidov in herbicidov. Konopljine kapljice so odlično prehransko dopolnilo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Kategorija:

Opis

Konopljine kapljice so kot prehransko dopolnilo enostavne za uživanje. Izdelujemo jih iz industrijske konoplje, ki jo pridelujemo iz slovenske konoplje. Konoplja je brez primesi, nečistoč in plevela, pri čemer ne uporabljamo pesticidov in herbicidov. Pobrana in sušena je ročno v času polne zrelosti rastline. Strojno pobiranje lahko uniči kristale na rastlini, kar vpliva na kakovost izvlečka. Na naši spletni strani, na zavihku o slovenski konoplji, si lahko preberete več o ročni pridelavi. Ponosni smo, da naši izdelki iz slovenske konoplje ustrezajo strogim HACCP določilom.

Kapljice priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Konoplja vsebuje 144 različnih kanabinoidov in okoli 1.066 aktivnih sestavin. Izdelek s polnim spektrom se močno razlikuje od tistih s samo eno komponento (npr. sintetični CBD).

 

Uporaba

Konopljine kapljice so namenjene izključno oralni rabi, kar pomeni, da se vselej zaužijejo, saj niso namenjen za kapanje v oko.
Pred uporabo pretresite. Po odprtju dobro zaprite in hranite v suhem, hladnem ter otrokom nedosegljivem prostoru!

 

Konopljine kapljice – sestavine

Olivno hladno stiskano olje, izvleček cvetov industrijske konoplje Cannabis sativa L. var sativa.
CBD pridobivamo iz izbranih rastlin industrijske konoplje pridelane v Sloveniji. Kapljice vsebujejo samo rastlinske sestavine.

 

Konopljine kapljice so ročno proizvedene v Sloveniji.
Uporabljena slovenska konoplja.

1 mnenje za Konopljine kapljice, 300 mg

  1. Janko

    Moji mami, ki je stara 71 let, je pomagalo pri očesnem glavkomu. Očesni tlak je malenkost nižji.

Podaj mnenje