(4 mnenja strank)

Konopljine kapljice, 300 mg

27.00

Konopljine kapljice  vsebujejo pridelano slovensko konopljo brez primesi, nečistoč in plevela ter brez uporabe pesticidov in herbicidov. Konopljine kapljice so odlično prehransko dopolnilo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Kategorija:

Opis

Konopljine kapljice sodijo med naše butične izdelke. Izdelujemo jih iz industrijske konoplje, ki jo lastnoročno pridelujemo iz slovenske konoplje na kmetiji v okolici Kranja. Pridelana konoplja je brez primesi, nečistoč in plevela, pri čemer ne uporabljamo pesticidov in herbicidov. Pobrana in sušena je ročno v času polne zrelosti rastline. Pobiranje s pomočjo kmetijske mehanizacije lahko uniči kristale na rastlini, kar bi pomembno vplivalo na kakovost izvlečka. Na naši spletni strani, ki jo pravkar prebirate, na zavihku o slovenski konoplji, lahko dobite več informacij o ročni pridelavi. Izjemno ponosni smo, da vsi naši izdelki iz slovenske konoplje ustrezajo strogim HACCP določilom, kar je porok za brezkompromisno kakovost končnega izdelka.

Uvrščajo se med prehranska dopolnila in so zelo enostavna za uživanje, saj ima steklenička priloženo kapalko.

Kapljice priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Konoplja vsebuje 144 različnih kanabinoidov in okoli 1.066 aktivnih sestavin, kjer najdemo tudi terpen, klorofil in ostale. Izdelek s polnim spektrom se močno razlikuje od tistih s samo eno komponento (npr. s sintetičnim CBD).

 

Vedno bolj popularne za obdarovanje

Kapljice so lahko tudi prijetno in koristno darilo za tistega, ki bi mu privoščili kakovosten butični prehranski dodatek. So cenovno dostopne, z lično embalažo in s preverjeno vsebino slovenskega porekla.

 

Uporaba

Konopljine kapljice so namenjene izključno oralni rabi, kar pomeni, da se vselej zaužijejo, saj niso namenjen za kapanje v oko.
Pred uporabo pretresite. Po odprtju dobro zaprite in hranite v suhem, hladnem ter otrokom nedosegljivem prostoru!

 

Konopljine kapljice – sestavine

Olivno hladno stiskano olje, izvleček cvetov industrijske konoplje Cannabis sativa L. var sativa.
CBD pridobivamo iz izbranih rastlin industrijske konoplje pridelane v Sloveniji. Kapljice vsebujejo samo rastlinske sestavine.

 

Naše konopljine kapljice so ročno proizvedene v Sloveniji.
Uporabljena je neoporečna slovenska konoplja.

4 mnenja za Konopljine kapljice, 300 mg

 1. Janko

  Moji mami, ki je stara 71 let, je pomagalo pri očesnem glavkomu. Očesni tlak je malenkost nižji.

 2. Milena

  Hvala za vse! L.p. Milena

 3. Miro

  Kapljice so umirile moj srčni utrip. Zadovoljen!!

 4. Mateja

  Zadovoljna s korektnim nasvetom in hitrim pošiljanjem.

Podaj mnenje