Akcija!
(1 mnenje stranke)

Kolagen Biozoya – za močne vezi in sklepe

Original price was: €44.00.Current price is: €33.00.

Kolagen Biozoya vsebuje naravno in visokokakovostno mešanico hidroliziranega kolagena in dodanih vitaminov in hranil, ki jih telo prepozna in popolnoma absorbira. Dnevni odmerek vam bo pomagal upočasniti proces staranja in ohraniti mladostno vitalnost, kolagen v telesu pa boste imeli na nivoju, kot ste ga imeli pri starosti 20-ih let.

Kategorija:

Opis

Kolagen Biozoya je primarno namenjen za vaše vezi in sklepe. Vsebuje naravno in visokokakovostno mešanico hidroliziranega kolagena ter dodanih vitaminov in hranil, ki jih telo prepozna in popolnoma absorbira. Dnevni odmerek vam bo pomagal upočasniti proces staranja in ohraniti mladostno vitalnost, kolagen v telesu pa boste imeli na nivoju, kot ste ga imeli pri starosti 20-ih let. Formula je posebej ustvarjena za lajšanje bolečin v sklepih, blaženje vnetnih procesov in regeneracijo mišic. Obenem je kolagen Biozoya izredno bogat z MSM, ki krepi vaš imunski sistem in izboljšuje stanje vaše kože, las in nohtov.

 

Kolagen Biozoya za močne vezi in sklepe

Pomanjkanje kolagena najprej opazimo na laseh, koži in nohtih, ko izgubijo sijaj, čvrstost in lepoto. Če so vaši sklepi pogosto boleči, lahko to kaže na pomanjkanje kolagena v vezivnem tkivu. Delno lahko pomanjkanje kolagena nadomestimo s hrano, vendar so količine kolagena, ki jih telo uspe absorbirati iz običajne prehrane ljudi, zelo majhne.

S starostjo in fizičnim naporom lahko pride do poškodb sklepov. Z uživanjem kakovostnih mešanic kolagena lahko preprečimo in do neke mere te poškodbe pozdravimo ali vsaj blažimo, saj kolagen zaščiti in pomaga pri regeneraciji hrustanca in drugega vezivnega tkiva v sklepih.

Za optimalno učinkovanje in absorpcijo je potrebno ob zaužitju vnesti zadostno količino naravnega vitamina C. Sintetičen vitamin C ne bo imel enakega učinka, zato smo izdelku dodali 100 % naravni, sadni izvleček vitamina C. Ker se vitamin C sčasoma razgradi (razpolovna doba je približno 6 mesecev), ga Kolagen Biozoya že v osnovi vsebuje veliko. Tako je njegova vsebnost zadostna tudi ob roku uporabe, tj. po 2 letih, še vedno v deležu 125 % od potrebnega dnevnega vnosa. Hkrati ni možno preseči maksimalnega odmerka, saj presežne količine vitamina C telo izloči.

 

Zakaj priporočamo kolagen Biozoya za močne vezi in sklepe?

 • Pomaga pri krepitvi sklepov, hrustanca in vezi.
 • Blaži boleče in vnete sklepe, revmo, artritis in druga podobna obolenja.
 • Izboljša stanje in videz kože, las in nohtov.

 

Kaj je kolagen?

Kolagen je primarna beljakovina vezivnega tkiva pri živalih (in pri sesalcih). Ta predstavlja 25 % vse beljakovinske mase in je tudi najbolj zastopana beljakovina. Več.
V naši ponudbi imamo tudi Kolagen Biozoya Extra – za lepe lase, kožo in nohte.

 

Sestavine

Vsebuje najkakovostnejše sestavine:

 • vitamin C,
 • vitamin B12,
 • vitamin D3,
 • zeliščno mešanico (kurkumin in ekstrakt zelenega čaja),
 • hidroliziran kolagen,
 • MSM,
 • hondroitin (za zaščito hrustanca) in
 • glukozamin (proti artritisu).

 

Uporaba

Priporočamo 15 ml dnevno. Na izdelku je merilni pokrovček za lažje odmerjanje. Izdelek vam bo zadoščal za približno 33 dni. Lahko ga mešate z vodo. Je odličnega okusa.

 

Priporočen dnevni vnos

15 mlDRI %
Vitamin C L-askorbinska kislina120 mg150 %
Vitamin B12 Cianokobalamin5 mg200 %
Vitamin D3 Holekalciferol15 μg300 %
Zelišča Mešanica: tumerični (kurkumin)
in zeleni čajni ekstrakt
2 mg**
Lastniška skupna mešanica: Hidroliziran kolagen, Metil sulfonil metan (MSM) Glukozamin sulfat, Hondroitin sulfat, L-karnintin6000 mg**

1 mnenje za Kolagen Biozoya – za močne vezi in sklepe

 1. Jasna

  Super izdelek!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja