(1 mnenje stranke)

Konopljin čaj, zeliščni, 30 g

7.50

Na čaj iz konoplje smo v zadnjem obdobju kar malce pozabili, čeprav je dobrodošel pri današnjem hitrem življenjskem tempu! Preberite si: “Pomaga nam čaj iz konoplje“.

Opis

Nič ni boljšega kot skodelica čaja v toplem objemu vašega najljubšega fotelja. Čaj izdelujemo iz vrhunske slovenske konoplje, saj le skrbno vzgojena in pobrana konoplja zagotavlja najvišjo možno kakovost ekstrakta. O kakovosti naših izdelkov priča tudi dejstvo, da naša proizvodnja ustreza strogim HACCP določilom.

 

Uporaba in priprava

Eno čajno žličko čaja prelijte z 2-3 dl vroče vode, pustite stati 3-5 minut, nato precedite in sladkajte po želji.  Če je sladilo med, je čaj priporočljivo ohladiti na slabih 40 stopinj C, da ne uničimo zdravilnih učinkovin medu. Enako velja za limono.  Pri kuhanju lahko namesto vode uporabite (ali pa dodate) mleko.  V poletnih dneh je konopljin čaj lahko primeren za ledeni čaj.

Pijte vedno sveže pripravljen čaj, do tri skodelice na dan. Čaj je lahko tudi domiselno darilo!
Po odprtju embalažo dobro zaprite. Hranite jo v suhem in hladnem prostoru.

 

Konopljin čaj iz zelišč – sestava

100 % posušeni vršički jedilne konoplje (Cannabis sativa L. var. sativa). Vsebnost kanabinoida THC v suhi snovi je manj kot 0.2 %.

 

Konopljin zeliščni čaj je ročno izdelan v Sloveniji.
Uporabljena slovenska konoplja.

1 mnenje za Konopljin čaj, zeliščni, 30 g

  1. Anika

    Čaj poznam že nekaj časa, ampak sem želela probati več različnih, saj so nekateri prav čudnega okusa. Tega moram pohvalit, saj ni čudno grenak in trpek. Pijem ga, ker imam občutljive ledvice in razdražljivo črevo. Zelo mi paše skodelica pred spanjem. Opažam, da se lažje sprostim.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja